να δημιουργηθεί ένα νέο βραβείο Νόμπελ για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής

Τον Οκτώβριο κυκλοφόρησε η ειδική αναφορά των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή, με πολύ ανησυχητικές προβλέψεις. Δυστυχώς, θάφτηκε αμέσως κάτω απο τις “έκτακτες ειδήσεις».

Η κινητοποίηση των ανθρώπων για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής ξεκινά με τη νίκη του κύκλου ειδήσεων.

Την ίδια εβδομάδα πού κυκλοφόρησε η έκθεση, απονεμήθηκαν τα βραβεία Νόμπελ. Καθώς είναι τα πιο διάσημα βραβεία, τα Βραβεία Νόμπελ έχουν παγκόσμια κάλυψη για μια εβδομάδα, και οι βραβευθέντες έχουν μια πλατφόρμα ιδεών που διαρκεί για χρόνια.

Στη διαθήκη του, ο Alfred Nobel διευκρίνισε ότι τα βραβεία πρέπει να απονεμηθούν για εργασία που να είναι «για το μεγαλύτερο όφελος της ανθρωπότητας».

Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο όφελος για την ανθρωπότητα απο την καταπολέμηση της πιο άμεσης απειλής της ανθρωπότητας: την αλλαγή του κλίματος.

Γι 'αυτό, μ’αυτή την αίτηση ζητάμε από το Συμβούλιο της εταιρίας των βραβείων Nobel να δημιουργήσει ένα νέο βραβείο Νόμπελ για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.

Μάθετε περισσότερα για το πώς θα λειτουργήση το βραβείο: www.climatechangenobelprize.org

Ακολουθήστε μας στό Twitter @NobelPetition, κάνετε Like στο Facebook

Ψάχνουμε επίσης για εθελοντές να μεταφράσουν την αίτηση, ώστε να γίνη πραγματικά παγκόσμια! Εάν μπορείτε να βοηθήσετε, στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο

climatechangenobelprize@gmail.com

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!